tuin
Milieu 0 Comments

Waterbeheersing Haarlem

In een eerder artikel beschreven we wat de effecten kunnen zijn van de opwarming van de aarde. Hier benoemde we dat we periodes kennen van lange droogtes. Deze klimaatverandering heeft ook een andere kant; extreme regenval. We kunnen klimaatverandering merken aan hoge pieken en dalen. We breken record op record met de gevolgen van dien. In het geval van de extreme regen kunnen straten overbelast raken, maar ook uw tuin. Zo was er wateroverlast in Haarlem dat we moesten oplossen met onze waterbeheersing technieken.

De waterbeheersing is op zijn best als je deze gebruikt om te voorkomen in plaats van te genezen. In Haarlem was het een succes, maar uiteraard zien we liever dat het helemaal niet gebeurd. We kunnen bijvoorbeeld een mooie afwatering van het terras of tuin goed regelen waardoor u geen last meer heeft van deze extreme regenvallen.

De oplossingen voor waterbeheersing in Haarlem wordt in veel gevallen zelfs gesubsidieerd! Zelfs regentonnen kunnen in aanmerking komen voor deze subsidie. Amazone is een partij die je met alle vragen omtrent dit onderwerp verder kunt helpen. Ga naar de website via de link of kom gezellig langs. Wij zijn gelegen op Stephensonstraat 41. Open van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot en met 18.00 uur. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *